Til Pressen

OI_dkTil pressen, journalister m.fl
Anonymiteten er et grundlæggende princip for Narcotics Anonymous.

Det er den af tre årsager:

Vi har lært af egen erfaring, at den aktive addict ofte vil undgå enhver form for hjælp, som kan afsløre hans eller hendes identitet.

Erfaringen tyder på, at de addicts, som søger offentlighedens søgelys i egenskab af deres NA- medlemskab, kan begynde at bruge igen.

Offentlig opmærksomhed omkring det enkelte NA- medlem kan medføre konflikter mellem forskellige personlige synspunkter, og derfor kan enkeltstående medlemmer af NA ikke udtale sig på vegne af NA som helhed men kun ud fra egne personlige erfaringer.
___________________________________________________________________________________________________________________________

Anonymitet i massemedier beskytter NA- medlemmernes sammenhold og bevarer programmets tiltrækningskraft for de i samfundet, som stadig behøver hjælp.

Over hele verden har positiv mediedækning været et af de vigtigste midler til, at få addicts til at tilslutte sig vort fællesskab.

I har hjulpet med at gøre dette muligt, og det takker vi jer for. 

Af hensyn til os selv og af hensyn til de mange der endnu ikke har fundet os, beder vi jer om når I præsenterer NA-medlemmer:

      * Kun at bruge fornavne.

     * Ikke at bruge billeder, hvor personers ansigter er genkendelige. 

NA Region Danmarks Offentlige Informations repræsentanter kan kontaktes for yderligere information om Narcotics Anonymous Danmark.

Disse repræsentanter står altid til rådighed for offentligheden!
Brug venligst vores kontaktformular her på siden.

Velkommen til